Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος ακριβώς, όταν μια παρέα νέων ανθρώπων αποφάσισε να μπει στο διαδικτυακό χώρο, με σκοπό να πληθύνουν ακόμη περισσότερο, οι ορθόδοξες και πατριωτικές φωνές στο διαδίκτυο. Η απόφαση αυτή πάρθηκε βλέποντας τον αήθη και διαρκή πόλεμο που δέχεται ο Ελληνικός λαός και τον καταιγισμό προπαγάνδας από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένων και διαφόρων ιστολογιών), καθώς και της παραπληροφόρησης των δήθεν "προοδευτικών".


Αυτό τον χρόνο δεν ήταν λίγες οι επιθέσεις που δεχθήκαμε, όμως δε το βάλαμε κάτω και σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο από τη προσωπική μας ζωή και χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό όφελος, προσπαθήσαμε να παρέχουμε μια όσο το δυνατόν έγκυρη και εθνική ενημέρωση, ξεπερνώντας τις 303.000 επισκέψεις. Δεν διεκδικήσαμε ποτέ "δάφνες" αποκλειστικότητας, έγκαιρης ενημέρωσης και πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης και ούτε πρόκειται να το κάνουμε ποτέ. 


Θα είμαστε εδώ, όσο είμαστε δυνατοί, να παρέχουμε στον απλό κόσμο την ενημέρωση που του κρύβουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και να παλεύουμε (ΚΑΙ) από αυτό το χώρο για μια Ελεύθερη και Ορθόδοξη Ελλάδα, για έναν Ελεύθερο Ελληνικό Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: