Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!



Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση για τη Συρία: Μην τολμήσετε
Στο πλαίσιο αυτής της μεταστροφής της αμερικανικής πολιτικής ο πρόεδρος των ΗΠΑ διέταξε το αμερικανικό Ναυτικό και την Αεροπορία να επιταχύνουν τις προετοιμασίες για μία περιορισμένης έκτασης επιθετική αεροπορική επιχείρηση στην Συρία και την εφαρμογή μία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Συρία.
Η Ρωσία ωστόσο έχει κατ΄ επανάληψη δηλώσει ότι είναι κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Βέβαια τα σχέδια των ΗΠΑ δεν σταματούν εδώ.

Παράλληλοι στόχοι είναι πρώτον τόσο η αναδιοργάνωση του αποκαλούμενου «Στρατού της Ελευθερίας για τη Συρία» έτσι ώστε να μπορεί να αμφισβητήσει στην πράξη τα κυβερνητικά στρατεύματα όσο και η διερεύνηση της πιθανότητας να προσεταιριστούν υψηλόβαθμους αξιώτικους στο Στρατό της Συρίας ώστε οι τελευταίοι να προχωρήσουν σε ένα πραξικόπημα κατά του Bashar al-Assad.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η ρωσική κυβέρνηση δεν βλέπει θετικά τις αμερικανικές κινήσεις και όπως αναφέρουν πηγές από την Μόσχα, η Ρωσία θα αντιδράσει δυναμικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα στείλει μαχητικά στην Συρία για την προστασία του εναερίου χώρου της αραβικής χώρας.

πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: