Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΤΟ 2013 ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!


Μέχρι τώρα τα σενάρια καταστροφολογίας που ακούγαμε αφορούσαν κυρίως το 2012, με το ημερολόγιο των Μάγιας να «κλέβει» τις εντυπώσεις, τώρα μια νέα ερμηνεία –προφητεία των μελλούμενων για το 2013 αυτή τη φορά…. κάνει ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί και φέρνει τα πάνω κάτω!
«Το 2013 έρχεται η τέλεια Παγκόσμια Καταιγίδα» προειδοποιεί ο νομπελίστας οικονομολόγος , καθώς οι οικονομίες ανά τον κόσμο παρελκύουν, το γεωπολιτικό ρίσκο αυξάνεται και η κρίση χρέους στην ευρωζώνη εντείνεται.
«Το 2013 θα είναι η χρονιά που το τενεκεδάκι θα έχει γίνει πολύ βαρύ για να το κλωτσήσεις… τότε είναι όταν θα έχουμε την τέλεια παγκόσμια καταιγίδα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο οικονομολόγος, προκαλώντας παγκόσμια αναστάτωση
Ο Ρουμπινί ο οποίος είχε προβλέψει την οικονομική κρίση που θα ξεσπούσε το 2008, υπογράμμισε 5 παράγοντες οι οποίοι θα μπορούσαν να βγάλουν την παγκόσμια οικονομία εκτός τροχιάς
Όπως αναφέρει ο Ρουμπινί, οι παράγοντες είναι οι εξής:
Η επιδείνωση της κρίσης χρέους στην Ευρώπη
Το γεγονός ότι οι αυξανόμενοι φόροι και οι περικοπές δαπανών στις ΗΠΑ μπορεί να ωθήσουν τη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου σε ύφεση.
Η «ανώμαλη προσγείωση» της οικονομίας στην Κίνα.
Η περαιτέρω επιβράδυνση των αναδυόμενων αγορών.
Μια στρατιωτική σύγκρουση με το Ιράν.
Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πέσει έξω ο νομπελίστας οικονομολόγος και αν στην τελική κάτι πάει στραβά … τουλάχιστον μετά την καταιγίδα ας βγει και ένα «παγκόσμιο» ουράνιο τόξο !

πηγή: on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: