Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1996...ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!


Σήμερα 16 χρόνια μετά, όχι μόνο δεν έχει αποδωθεί δικαιοσύνη, αλλά ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων περιοδεύει ελεύθερα στην εως τώρα απελευθερωμένη Θράκη μας...

Μεταφέρουμε το μήνυμα του Δράσις ΚΕΣ, των Ελληνόψυχων Κυπρίων φοιτητών της Αθήνας...

11 Αυγούστου του 1996: Δολοφονείται άνανδρα, ο Τάσος Ισαάκ. Ένας 24χρόνος ανυπότακτος νέος, πρόσφυγας από την Αμμόχωστο. Ο ηρωομάρτυρας Τάσος, συμμετείχε στην μεγαλειώδη αντικατοχική πορεία των μοτοσικλετιστών, από το Βερολίνο, με τελικό προορισμό την κατεχόμενη Κερύνεια. Μετά την ματαίωση του τελευταίου σκέλους της πορείας, την μετάβαση από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές, μεγάλος όγκος διαδηλωτών, μεταφέρθηκε στο οδόφραγμα της ντροπής στην Δερύνεια.

Εκεί ο Τάσος, στην προσπάθεια του να σώσει έναν συναγωνιστή του από την μανία των βάναυσων κτυπημάτων των Τούρκων, θα βρεθεί στο έδαφος και γύρω του μαινόμενοι τούρκοι να τον κτυπούν μέχρι θανάτου με ξύλα, πέτρες, λοστούς και ότι άλλο βρέθηκε μπροστά τους. Mέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης παρακολουθούσαν αμέτοχοι. Τον κτυπούσαν και τον κλοτσούσαν στο κεφάλι μέχρι που ο ήρωας Τάσος Ισαάκ άφησε την τελευταία του πνοή, λίγα μέτρα μακριά από την γενέτειρα του, την αγαπημένη του Αμμόχωστο.

Ο Τάσος Ισαάκ είδε για τελευταία φορά προτού δολοφονηθεί, το πραγματικό πρόσωπο του Τούρκου κατακτητή και υπενθύμισε σε όλους μας ποιος είναι ο εχθρός. ΑΥΤΟΣ που εδώ και 38 χρόνια κατέχει την γη μας και καταπατά όλα μας τα ανθρώπινα δικαιώματα. ΑΥΤΟΣ που δεν έχει προσφέρει τίποτα περισσότερο σε αυτόν τον τόπο πέρα από πόνο, θλίψη και καταστροφή. ΑΥΤΟΣ που με μανία σήμερα οι υποταγμένοι πολιτικάντηδες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι «φίλος» και ότι ΑΥΤΟΙ είναι αδέρφια μας, ότι με ΑΥΤΟΥΣ έχουμε κοινή ιστορία. ΝΑΙ με ΑΥΤΟΥΣ που με κάθε ευκαιρία μας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ. Οι βάρβαροι ασιάτες επιδρομείς. Ο Τούρκος εισβολέας.

H θυσία του Τάσου αγνή. Ξεπερνά κάθε όριο και φραγμό. Στο μυαλό του τη στιγμή της θυσίας του ήταν μόνο η πατρίδα. Ξέχασε ότι είχε οικογένεια, μια ετοιμόγεννη γυναίκα που τόσο αγαπούσε και ότι μπορούσε σήμερα να είναι μαζί της και με την κόρη του να απολάμβαναν καθημερινές οικογενειακές στιγμές . Tα αψήφησε όλα. Θυσιάστηκε για να ποτίσει με το δικό του αίμα το δέντρο της λευτεριάς.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: