Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ! ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ!


Δεν τον βλέπετε στην φωτογραφία; Αιμόφυρτος είναι… Και όμως, η ιστορία δεν είναι απλό “δούλεμα”, έχει ύποπτες προεκτάσεις. Θυμηθείτε το… 

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Σύρου παρέμειναν τη νύχτα ένας ειδικός φρουρός, ο σκοπός των κρατητηρίων κι ένας υπάλληλος ντελίβερι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, κατηγορούνται από τον 21χρονο Πακιστανό, πως τον χτύπησαν την ώρα που του πήγαιναν φαγητό στο κελί!

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος Ασφαλείας αμέσως σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία και οδήγησε σε χώρο κράτησης τους καταγγελλόμενους.

Στο νησί αναμένεται με το πλοίο της γραμμής ιατροδικαστής από την Αθήνα ώστε να εξετάσει τον κατηγορούμενο για την φρικιαστική κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς και να αποφανθεί εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης και αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πακιστανός στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από αστυνομικούς και στο πλοίο κατά τη μεταφορά του από τον Πειραιά στη Σύρο, όπου οδηγήθηκε για να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

πηγές: makeleio/olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: