Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ!


Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας, μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.

Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της αγάπης προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να... σωθούν. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!!!

Τί είπατε; Ο πολιπολιτισμός και η πανθρησκεία αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους; Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό... για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε!

Δόξα στον Αλλάχ, ο οποίος είπε: «Αληθώς, όσοι πόλεμο εναντίον του Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του και προσπαθούν να δημιουργήσουν αναστάτωση στη γη, η ανταμοιβή θα πρέπει να σκοτώνονται ή να σταυρωθούν, ή θα πρέπει να κοπούν σταυρωτά τα χέρια και τα πόδια, ή θα έπρεπε να απελαθεί από τη χώρα. Αυτό θα είναι μια ντροπή για αυτούς σε αυτόν τον κόσμο, και στην άλλη ζωή γι 'αυτούς ένα μεγάλο μαρτύριο »(5:33).
Ειρήνη και ευλογίες του αγγελιοφόρου του Αλλάχ, και στη συνέχεια ...
Πρώτον, το Δικαστήριο της Σαρία της Vilayat Abyan Εμιράτο Waqar καταδικάστηκε σε θάνατο από το Άμπου Ίσα Χασάν Naji Χασάν αλ-Naqib, αφού βρέθηκε ένοχος των κατασκόπων πρόσληψη για την αμερικανική πολεμική αεροπορία και αισθητήρες κατάσκοπος στη μετάδοση. Έχει την εποπτεία και την εγκατάσταση των αισθητήρων σε κτίρια, μηχανήματα, οι Μουτζαχεντίν και χέρια τα χρήματα σε ένα κατάσκοπος με το όνομα Αμπού Αμπντούρ-Ραχμάν αλ-Σαλίχ Marib Αχμάντ αλ-Σαλίχ Jamila για την τοποθέτηση των αισθητήρων στα αυτοκίνητα των Μουτζαχεντίν, με αποτέλεσμα ότι οι Αμερικανοί βομβάρδισαν την ομάδα τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: