Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;


Σας παρουσιάσαμε αυτό το θέμα με τον τίτλο: ''Εσείς εκεί στην ΕΥΠ τι κάνετε κοιμάστε; Εδώ έχουμε τον συντονιστή κλόουν με την ομπρέλα!'. Εδώ έχουμε τον συντονιστή κλόουν με την ομπρέλα!'. Τώρα διαβάστε από διάφορες πληροφορίες του διαδικτύου τι σημαίνει η ομπρέλα όταν δεν βρέχει! Η δολοφονία Kennedy και ο ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα. Η ταινία ονομάζεται "The Umbrella Man". 
Το έργο διάρκειας 6μιση λεπτών αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο περισταστικό της 22ας Νοεμβρίου, της ημέρας δηλαδή που ο Κένεντι δολοφονήθηκε στο Dallas.

Μέσα από την προσεκτική παρατήρηση του υλικού που μαγνητοσκόπησε την αυτοκινητοπομπή του Προέδρου Κένεντι, εντόπισαν έναν άνθρωπο ντυμένο στα μαύρα, ο οποίος κρατούσε ανοιχτή μια μαύρη ομπρέλα. Το γεγονός ότι η ομπρέλα ήταν ανοιχτή σε μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα προβληματίζει. Ακόμα περισσότερο προβληματίζει το γεγονός ότι ο άνθρωπος με την ομπρέλα στέκεται στο σημείο ακριβώς που οι σφαίρες άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο του Kennedy.

Μήπως ήταν κάποιο συνθηματικό, για την δολοφονία του Προέδρου; Πολλές θεωρίες αναπτύχθηκαν γύρω από αυτό το ζήτημα και κάποιος μάλιστα έφτιαξε και σχεδιάγραμμα, στο οποίο έδειχνε μια ομπρέλα με κρυμμένο στο εσωτερικό της ένα όπλο, που χτύπησε τον Kennedy κατευθείαν στο λαιμό! 

Η ταινία μας εξηγεί ότι συχνά η αλήθεια είναι πιο αλλόκοτη από κάθε θεωρία συνωμοσίας. Περιέχει μια συνέντευξη του ανθρώπου με την ομπρέλα, του Josiah "Tink" Tompson, πρώην καθηγητή φιλοσοφίας στο Harvard, ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του για να γράψει το βιβλίο "6 seconds in Dallas" και στη συνέχεια έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ. 

Στην ταινία o κ. Tompson αφηγείται την αλλόκοτη ιστορία του ανθρώπου με την ομπρέλα, με τον οποίο μίλησε. Με όσα λέει, εξηγεί γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ανοιχτή την ομπρέλα δίπλα στο αυτοκίνητο του Προέδρου των ΗΠΑ. Πάντως, όχι γιατί είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία του. 

Φωτογραφία από τα επεισόδια στις 12/02/12

πηγή: ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: