Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE (Β'ΕΘΝΙΚΗ).


ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ...ΣΚΟΠΙΩΝ!!!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΤΗΣ..."ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" ΚΡΗΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ" Κ.Α. ...


ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ" ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: