Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ PROTOTHEMA.GR, ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 22 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ. 
ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗΣ  
ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ 
                        ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 10 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ(!!!).
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ!


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 11 ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΗΡΩΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ..."ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ", ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ Κ.Α.


ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΑΛΕΞΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΚΡΟΥΩΝ Ή ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΒΩΝ), ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣ ΣΛΑΒΙΚΟ ΦΥΛΟ ΤΟΝ 6ο-7ο ΑΙΩΝΑ Μ.Χ. ;;;


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: