Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 26ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ! ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΝΤΑΡΗ!

Πανομοιότυπο σκηνικό με τη δολοφονία Καντάρη. Του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν, ο νεαρός συμπατριώτης μας αντιστάθηκε, γι’ αυτό και δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά και τους μηρούς. 


Καμία ανοχή στους αλλοδαπούς εγκληματίες! Ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος οι κυβερνώντες και όλοι ανεξαιρέτως οι προδότες πολιτικοί και οι “αντιρατσιστές”.Άλλος ένας Έλληνας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ χθες το βράδυ από αλλοδαπούς στην περιοχή της Κυψέλης. Το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο με αυτό της δολοφονίας του 44χρονου στην οδό 3ης Σπετεμβρίου. Οι ξένοι εγκληματίες επιτέθηκαν στον 26χρονο για να τον ληστέψουν, εκείνος προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσουν στην κοιλιά και τον μηρό.

Τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά και ο νεαρός συμπατριώτης μας σκοτώθηκε σχεδόν ακαριαία. Και σε αυτή την περίπτωση το έγκλημα έλαβε χώρα σχεδόν δίπλα στην οικία του θύματος, στη συμβολή των οδών Λέσβου και Πόρων στην Κυψέλη.

Χωρίς πολλά λόγια, υπενθυμίζουμε τι είχαμε γράψει πριν κάποιους μήνες στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Χρυσής Αυγής. Τα τότε γραφόμενά μας ταυτίζονται απόλυτα δυστυχώς και με το σημερινό μοιραίο περιστατικό: “Όποιος έχει τύχει να περπατήσει τον τελευταίο καιρό στα στενά γύρω από την οδό Αχαρνών, στην Ομόνοια ή τη Βικτώρια, γνωρίζει πολύ καλά πως ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί ένα τόσο φρικτό έγκλημα. Σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, αλλά και την Κυψέλη, μέχρι τα Πατήσια, κυκλοφορούν κατά ομάδες οπλισμένοι αλλοδαποί (χωρίς υπερβολή ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ) , που ληστεύουν οποιονδήποτε μεμονωμένο πολίτη βρεθεί στον δρόμο τους και έχει την ατυχία να κρατά μία κάμερα, ένα λάπτοπ, μία τσάντα ή ένα κινητό τηλέφωνο…”.

Μία τέτοια εγκληματική συμμορία λαθρομεταναστών ευθύνεται και για τον φόνο του άτυχου 26χρονου. Όλοι οι Έλληνες κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας έχουν λάβει ένα σαφές μήνυμα: ή κάθεσαι να σε ληστέψουν ή σε σκοτώνουν. Ο 26χρονος αντιστάθηκε σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, καθώς από το σημείο ακούστηκαν φωνές και προφανώς προηγήθηκε πάλι. Οι αλλοδαποί τον εκτέλεσαν, αυτή τη φορά όχι για μία κάμερα, αλλά για κάποιο ακόμα πιο ευτελούς αξίας αντικείμενο. Η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα της προδοσίας κωφεύει στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των Ελλήνων και έχει αφήσει ανεξέλεγκτους χιλιάδες εγκληματίες να ληστεύουν και να δολοφονούν.

πηγή: http://www.stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: