Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ!

Πλήρη και απόλυτη ταύτιση ιδεών και απόψεων του πεμπτοφαλλαγίτικου ΣΥΣΜΕΔ και του δικτύου αντιρρησιών συνείδησης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες, αφού θέλει η επι χρήμασι εκγιδομένη γυνή να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

Η ταυτοποίηση μάλιστα του συγχρονισμού και και του συντροφισμού των επίδοξων συνδικαλιστών και διαλυτών των Ενόπλων Δυνάμεων, "Αξιωματικών" και "Υπαξιωματικών" ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΟΛΩΝ, και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, γίνεται μέσα από τον διαδικτυακό τόπο των αντιεξουσιαστών που εδρεύει στα υπο κατάληψη κτίρια του Πολυτεχνείο, δηλαδή το "ιντιμίντια"...

Το δικτυο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" για του οποίου την ανθελληνική δράση έχουμε κατά συρροήν ασχοληθεί στο παρελθόν, χαιρετίζει με ενθουσιασμό, "ανακοίνωση παρέμβαση" του ΣΥΣΜΕΔ, την οποία "κολάει" με δικό του κείμενο που δημοσιεύεται και φιλοξενείται από το ιντιμίντια και την υψηλή προστασία της συντονιστικής του ομάδας.

"Οι εκφρασμένες αντιθέσεις μας που πηγάζουν από το ξεκάθαρο αντιμιλιταριστικό μας περιεχόμενο, την άποψη μας για τους όρους διεξαγωγής της ταξικής πάλης και την πίστη στην ειρήνη, δεν μας οδηγούν στο να αδιαφορήσουμε για τις σημαντικές διεργασίες που συντελούνται στο εσωτερικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που εξάλλου βρίσκονται σε πλήρη αντιστοίχιση με όσα συμβαίνουν σε όσες χώρες της Αφρικής και Μέσης Ανατολής συγκλονίστηκαν από κοινωνικές εξεγέρσεις. Αναγνωρίζουμε επομένως ότι αυτό που τρομάζει το αστικό καθεστώς εξουσίας είναι οι αντιδράσεις των υπαξιωματικών-αξιωματικών που προχώρησαν σε Λευκή Απεργία, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται κοντά στην αναγνώριση του Συνδικαλιστικού τους δικαιώματος"

Αυτά λέει μεταξύ άλλων το δίκτυο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" που υιοθετεί την ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ που το μόνο που εκφράζει είναι τους ελάχιστους πεμπτοφαλαγγίτες "Αξιωματικούς" και "Υπαξιωματικούς" των Ενόπλων Δυνάμεων. Τι λέει όμως στην δική του ανακοίνωση το ΣΥΣΜΕΔ; Μεταξύ άλλων:

Οι Έλληνες στρατιωτικοί για να διαλύσουν οποιαδήποτε νεφελώδη αμφιβολία έχει διασπαρθεί τον τελευταίο καιρό, με το ελάχιστο βήμα έκφρασης που τους αναλογεί, τον πρέποντα τόνο, δύναμη και ύφος που τους αρμόζει, μέσα από το Σύνδεσμο Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, ως ευνομούμενοι Έλληνες πολίτες:
- Διαβεβαιώνουν ότι απέχουν από κάθε προσπάθεια εμπλοκής τους σε οποιουσδήποτε πιθανούς αντισυνταγματικούς σχεδιασμούς ή φήμες.
- Καταδικάζουν ως απαράδεκτα, σε κάθε περίπτωση, περιστατικά τυφλής και δυσανάλογης έκτασης χρήσης βίας εναντίον συμπολιτών τους.
- Θεωρούν αδιανόητη οποιαδήποτε λογική δικαιολόγησης τύπου «παράπλευρων απωλειών» της άσκησης βίας στο βωμό οποιουδήποτε σκοπού.
- Έχοντας αφομοιώσει όλα τα ιστορικά διδάγματα της νεότερης ιστορίας, και με πλήρη επίγνωση του ρόλου τους, διαβεβαιώνουν τους συμπολίτες τους ότι αποτελούν τον ακλόνητο ύστατο υπερασπιστή της πατρίδας και ως εκ τούτου και του λαού, και πως αν και εφόσον χρειαστεί θα πράξουν συνειδητά το καθήκον τους, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους, στους οποίους έχουν ορκιστεί πίστη και αφοσίωση, δίπλα και μαζί με το λαό ενάντια σε όποιον θελήσει να τα πλήξει."

Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα των πεμπτοφαλλαγιτών να βγάζουν ανακοινώσεις και ομιλούν εξ' ονόματος όλων των Ελλήνων Αξιωματικών; Μήπως ο Άρειος Πάγος; Ασφαλώς όχι! όπως και να διαβάσει κανείς τα εως τώρα γνωστά από την απόφαση του, τέτοιο δικαίωμα δεν απέκτησαν από κανέναν και από πουθενά οι πεμπτοφαλαγγίτες του ΣΥΣΜΕΔ. Πού είναι ο Εισαγγελέας να βάλει ένα χεράκι στους προβοκάτορες; Που είναι το ΓΕΕΘΑ, το ΓΕΣ, το ΓΕΝ, το ΓΕΑ, να ελέγξουν πειθαρχικά, όλους αυτούς τους μασκαράδες που ντροπιάζουν την στολή και το Εθνόσημο; Πόσο θα συνεχίζεται ακόμη η κατρακύλα και η ατίμωση χαρτογιακάδες του Πενταγώνου;



Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: