Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

"ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΒΙΑΣΩ ΞΑΝΑ", ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Από την ημέρα της σύλληψής τους, τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ από την Αλβανία δεν σταμάτησαν να προκαλούν την ελληνική κοινωνία: Όχι μόνο δεν παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και ζήτησαν συγνώμη γι'αυτές, αλλά προχωρούν σε εμπρηστικές δηλώσεις και απίστευτες ύβρεις και απειλές εναντίον των Ελλήνων!
Όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα", ένα από τα τομάρια αυτά είπε πως "Όταν βγω από τη φυλακή θα ξαναβιάσω"!!!

Προφανώς, οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ δικηγόροι τους έχουν δώσει διαβεβαιώσεις πως σύντομα θα είναι έξω για να συνεχίσουν το...έργο τους!

Το απίστευτο θράσος των Αλβανών και η προκλητική συμπεριφορά τους, αποδεικνύουν ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΟΣ που θρέφει αυτή η σιχαμένη φυλή απέναντι στους Έλληνες, που σε συνδυασμό ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ που έχουν απέναντί μας, τους εξωθεί σε εγκλήματά εναντίον μας!

Μάλιστα, ούτε οι περίφημοι "μετανάστες δεύτερης γενιάς" που τάχα...ενσωματώθηκαν στην ελληνική κοινωνία - σύμφωνα με τους "αντιρατσιστές" - είναι διαφορετικοί, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το σύνθημα των Ο.Υ.Κ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, πως "Δεν θα γίνουν Έλληνες ποτέ"!
Σημειώνουμε πάντως, πως είναι χρέος κάθε πατριώτη να μην αφήσει αυτά τα καθάρματα να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους: Σε αυτή την κατεύθυνση, καλό είναι να μη λησμονούμε καταρχήν τα "λεβεντόπαιδα" αυτά, έτσι ώστε να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν μετά ανάμεσα στους "μπάσταρδους", όπως μας αποκάλεσαν οι απόγονοι των  συνεργατών Τούρκων, Ιταλών και Γερμανών.Η
Υ.Γ. Η "Ελληνίδα μαθήτρια", ούτε Ελληνίδα είναι ούτε μαθήτρια, αλλά κάτι που δεν μας επιτρέπει η ελληνοχριστιανική αγωγή μας να γράψουμε. Και δεν καταλαβαίνουμε γιατί συνεχίζουν να την καλύπτουν Μμε και Αστυνομία, αφού μπορεί να γίνει κάλλιστα παράδειγμα προς αποφυγή για χιλιάδες συνομήλικές της που έχουν μπλέξει με λαθρομετανάστες.
πηγή: hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: