Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...ΒΟΜΒΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ: "ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"!


Την μετεκλογική τους συνεργασία συζητούν ανεπισήμως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.
Ο αντιπρόεδρος, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, αποκαλύπτει ότι γίνονται ανεπίσημες συζητήσεις για μετεκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων, στις οποίες μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες.
Ο Θ. Πάγκαλος δεν δηλώνει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ζητεί εκλογές από τη βάση με κάλπη.
Χαρακτηρίζει «ανίκανους και ανυπόληπτους» όσους διαχειρίστηκαν την κρίση και εν συνεχεία, όταν απομακρύνθηκαν, προχώρησαν σε κριτική, και αποκαλεί «αισχρή περίπτωση» τους λεγόμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου.
Επιτίθεται για άλλη μια φορά με σφοδρότητα εναντίον των τριών κομμάτων της Αριστεράς για τις «βίαιες πράξεις των οπαδών τους» και δηλώνει ότι το μόνο αριστερό κόμμα που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ. Για τον πρωθυπουργό λέει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Παπαδήμος ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων». 

πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: