Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΖΟΡΖ ΜΟΥΣΤΑΚΙ: "ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ Γ@Μ... ΤΟ ΜΠΟΥΡ... ΤΗΝ ΕΕ"!


Άφωνους άφησε τους αναγνώστες της Huffington Post ο Ελληνογάλλος τραγουδοποιός, Ζορζ Μουστακί, ο οποίος με περίσσια ωμότητα και χωρίς ίχνος αβρότητας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στο ευρωπαϊκό οικονομικό στερέωμα: «Μακάρι η Ελλάδα να γαμ… το μπου…λο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!» ανέφερε χαρακτηριστικά σε άρθρο του ο τραγουδοποιός, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη λύπη του για τα νέα που μαθαίνει για την Ελλάδα.
«Σφίγγεται η καρδιά μου όταν μαθαίνω τα νέα της Ελλάδας» σχολίασε ο 78χρονος Μουστακί, υπενθυμίζοντας ότι η «Ευρώπη» είναι λέξη ελληνικής προέλευσης, που σημαίνει «αυτή που έχει ευρεία όραση».
«Μου αρέσει αυτή η αντίδραση, επειδή την κρίση δε τη δημιούργησε ο λαός. Σε αυτόν όμως φορτώνουν το βάρος. Στο κάτω κάτω ο λαός έχει πιο ανεπτυγμένη αίσθηση πολιτικής ευθύνης από όσους βολεύονται με τις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών. Καλά θα κάνει λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση να ανοίξει τα μάτια και τα αυτιά της».
Από το άρθρο του δεν απουσίασε ούτε ο φίλος του, Μίκης Θεοδωράκης, η αντίσταση κατά των χουντικών δυνάμεων και το νέο κύμα φτωχών μεταναστών, το οποίο δημιουργεί, όπως είπε χαρακτηριστικά «η ασυδοσία της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

πηγή: http://on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: