Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ!


 
Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχει επικρατήσει το ΣοσιαλοΚομμουνιστικό μοντέλο του προλετάριου και του διεθνισμού, δηλαδή αγάπες και αλλυλεγγύες με τους Τούρκους. Για να δούμε όμως ποιες είναι οι θέσεις των Τούρκων επι του θέματος:

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την Ελλάδα με πράσινο χρώμα όπως την Τουρκία όπως και άλλες μουσουλμανικές χώρες, ο χάρτης αυτός απεικονίζει την Οθωμανική αυτοκρατορία. Την στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί μια ΣοσιαλοΚομμουνιστική ιδέα της ψευτο-ειρήνης με ψευτο-αγάπες και ψευτο-αλληλεγγύες με τους Τούρκους, οι Τούρκοι με περίσσιο θράσος προβάλουν τον χάρτη αυτόν μέσα στα σπίτια μας!
Αναρωτιέστε που υπάρχει αυτός ο χάρτης; ιδού: Είναι στο Τούρκικο σήριαλ που παίζεται στην Ελλάδα! μέσα στα μάτια μας δηλαδή!
 
Ας θυμηθούμε τις θέσεις των κομμουνιστών, δείτε τον Ριζοσπάστη του 1935 να λέει ότι όχι μόνο δεν στεναχωρήθηκαν (οι κομμουνιστές) γι αυτό που έγινε στην Μικρά Ασία, μα και το ΕΠΙΔΙΩΞΑΝΕ!!!

Ας θυμηθούμε επίσης τις θέσεις τους για το μνημόσυνο του Χρυσοστόμου Σμύρνης, που αποκάλεσαν τους παριστάμενους "σκυλολόι"¨..
 
Αν υπήρχε χάρτης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας σε ελληνικό σήριαλ, αλλίμονο στο σκηνοθέτη, θα έφευγε κυνηγημένος από την Ελλάδα ως φασίστας-ιμπεριαλιστής.
 
 
πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: