Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ - ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ!


Το έχουμε γράψει εδώ και μία εβδομάδα: Εν κρυπτώ και παραβύστω, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, οι γραικύλοι της συγκυβέρνησης μέσω της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έδωσαν το «πράσινο φως» για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανηλίκους!
Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε! Φύλλο δεν κουνήθηκε! Όλοι, συνεχίζουν μακαρίως τα...μπάνια του λαού και θα έρθουν μεθαύριο γεμάτοι έκπληξη (!!!) να μας ρωτήσουν "πότε έγινε αυτό και μας βάζουν τσιπάκια"!

Καιρός να σταματήσουμε να μασάμε τα λόγια μας: ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, που θα πάρει τεράστιες διαστάσεις όταν κάθε Έλληνας συνειδητοποιήσει ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!


Όχι λοιπόν! Ούτε τα...νεοπαγή κοινοβουλευτικά κόμματα που παριστάνουν τους ακραιφνείς "υπερπατριώτες" και "θεματοφύλακες" της Ελλάδας, ούτε οι αριστερούληδες με την "υπερευαισθησία" σε προσωπικά δεδομένα (ή μήπως αυτή υπάρχει μόνο όταν ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ την απαλοιφή του θρησκεύματος;;;) αντέδρασαν!


ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!


Δυστυχώς όμως, απόλυτη σιωπή υπάρχει και στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος! Πού είναι οι Μητροπολίτες που συνήθως ξεσηκώνουν τον λαό, να κάνουν το καθήκον τους και να τον ενημερώσουν ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;;;

Ξυπνάτε Δεσποτάδες!!! Μήπως κι εσείς περιμένετε να τελειώσουν οι καλοκαιρινές διακοπές;

Επειδή πάντως το θέμα παραείναι σοβαρό για να το αφήσουμε στα χέρια τυχάρπαστων πολιτικάντηδων και αναξίων Αρχιερέων, δηλώνουμε πως κάνουμε ΗΔΗ τις απαραίτητες ενέργειες, μαζί με συμπατριώτες Ορθοδόξους Χριστιανούς, για τη νομική προσβολή του απαράδεκτου φακελώματος!


Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μας. Ο Αγώνας θα είναι σκληρός και άνισος, αλλά Ορθόδοξος και τίμιος!


Υ.Γ. Γράφουμε συχνά πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ που να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Έλληνα Ορθόδοξου πολίτη: Ελπίζουμε τώρα να κατάλαβαν κάποιοι τι εννοούμε...!


Αναδημοσίευση από: hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια: