Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!




Ο προδότης Παπανδρέου και ο προσεχώς προδότης Σαμαράς εξυπηρετητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων γνωρίζουν πολύ καλά ποια θα είναι τα αποτελέσματα των αποφάσεων τους στην Ελληνική κοινωνία.

Τους έταξαν εξουσία και δόξα η Νέα Τάξη Πραγμάτων και όσο περισσότερο σκληρά είναι τα μέτρα που παίρνουν για το λαό τους τόσο και περισσότερο αρεστοί γίνονται στην Ευρώπη.
Τους δίνουν ελπίδα και τους πείθουν ότι είναι οι σωτήρες (πρωθυπουργοί), τους λένε ακόμη λίγο, ακόμη λίγο και θα τα καταφέρεται και μόλις κοντεύουν στο στόχο τους λένε δε φτάνουν τα μέτρα σας πάρτε ακόμη λίγα και το ρολόι προς την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού τρέχει ασταμάτητα.

Δεν έχουν καταλάβει κάτι… ότι τους χρησιμοποιούν και μόλις πάρουν αυτό που θέλουν θα τους πετάξουν στο έλεος της μοίρας τους.

Όπως ακριβώς ο προδότης Παπανδρέου γυρνά σαν την άδικη κατάρα από συνέδριο σε συνέδριο προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του ότι έπραξε το σωστό, ο Σαμαράς στα χνάρια του και ένας ΄΄μαστουρωμένος΄΄, φοβισμένος και καλοπερασάκιας Ελληνικός λαός κλείνει τα μάτια στο κακό που έρχεται.

O Παπανδρέου αποφάσισε να είναι αρεστός στα παγκόσμια φόρουμ παρά στην χώρα που κυβέρνησε. Ακριβώς το ίδιο θα πράξει και ο Σαμαράς όπου το ρολόι της αντιστροφής μέτρησης από την αποκαθήλωση της πρωθυπουργίας του ξεκίνησε όταν ανακοίνωσε εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό τα πρόσφατα πολύ σκληρά μέτρα.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η αποβλάκωση του Ελληνικού λάου;
Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος αρεστός πρωθυπουργός της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι γυναίκα….

Ακόμη και ένα μικρό παιδί γνωρίζει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα πως δουλεύει. Αυτοί; 

πηγή: votegreece.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: