Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ BLOG 892FM.BLOGSPOT.COM (ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ INDYMEDIA ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ATHENS.INDYMEDIA:

Ο φασισμος δεν αποτελειτε απο μια ομαδα συνομωτων ουτε απο ημιτρελους ματαιοδοξους-μισσαλοδοξους ηγετες ειναι ενα εκολαπτομενο κινημα δυστηχως με λαικο ερισμα .
Οφειλουμε να ξανα παμε στην Ηγουμενιτσα και να παρουσιασουμε ενα πιο δυναμικο-οργισμενο προσωπο απο την προηγουμενη φορα.
Να δειξουμε στους εραστες της  ταξης και ασφαλειας και στους φασιστολαγνους πως ο καιρος των ταγματων ασφαλειας και της οργανωσης Χ εχει περασει.
Πρεπει να γενικευσουμε την αλληλεγγυη μας στις ευπαθης κοινωνικες ομαδες να καταστρεψουμε οποιοδηποτε προπυργιο προσπαθουν να δημιουργησουν οι φασιστες και οι λοιποι συντηριτικοι μικροαστοι νοικοκυραιοι . 
Καλεστε μας και θα ερθουμε με λυσσα για να αφουγκραστουμε τον επιθανατιο ρογχο της φασιστικης κοινωνιας της Ηγουμενιτσας.




ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΤΟΥ INDYMEDIA Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!


ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.


"ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ, ΤΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: